Over Adelheid

Mijn naam is Adelheid Dolmans. Ik heb gewerkt bij de rechtbank, bij slachtofferhulp, als familiemediator en bemiddelaar, als wandelcoach en als uitvaartvoorganger. Ik ben in mijn werk stapsgewijs van het hoofd naar het hart gegaan. Ik heb geleerd hoofd én hart in te zetten: gefocust vanuit het hoofd, maar ook warmhartig en betrokken vanuit het hart.

Als PRI-therapeut help ik ouders, partners, zorgverleners, hulpverleners en leerkrachten die met zichzelf aan de slag willen. Die bij zichzelf naar binnen durven kijken. We lijden emotioneel niet het meest van wat buiten ons gebeurt, maar hoe we daar als volwassenen mee omgaan. Deze weg naar binnen ben ik zelf ook gegaan. De methode PRI heeft me daarbij geholpen. De opbrengst is groots. Van moeder en hulpverlener ‘voor de ander’ ben ik er nu ‘voor mezelf én voor de ander’. En dat voelt héérlijk. Dat gun ik jou ook.

Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden en tegelijkertijd ieder mens tot z’n recht te laten komen. Samen onderzoeken, samen de knoop ontwarren – van wat er nu is en wat er als kind was – . Jou helpen de PRI-methode te integreren in je leven. Mensen zeggen dat ik mijn werk zorgvuldig en respectvol doe, met rust en warmte.

Zie ook LinkedIn

Mijn motto

Het is niet alleen het leven doorlopen en alsmaar dóórlopen. Het is ook stilstaan voor bezinning, inzicht en groei.

Mijn visie

Heb lef, wees niet bang en beweeg samen. Heb het lef om het gesprek met elkaar aan te gaan. Wees niet bang voor emoties, ontdek wat zij je te zeggen hebben.

Ik ben aangesloten bij

Nu ik geleerd heb PRI toe te passen, voel ik meer ruimte, voel ik me vrijer, ook met J. en anderen. Je kunt goed luisteren, stelt goede vragen en vat goed samen. Dat helpt. Ook je rust is fijn.


Anny