Boekentip

De herontdekking van het ware zelf, een zoektocht naar emotionele harmonie’
door Ingeborg Bosch.
Vanaf 26 mei 2023 is dit boek ook verkrijgbaar als luisterboek.

Dit boek was mijn eerste kennismaking met Past Reality Integration (PRI). Een parel vol herkenning, een boek dat inzicht geeft. Dit boek maakte me duidelijk dat we het heden vaak zien door de gekleurde bril van ons verleden en dat daar veel emotionele problemen uit voortkomen. Zo kunnen we ons angstig, nerveus of gespannen voelen, terwijl er geen directe reële bedreiging is. We kunnen ons boos of geërgerd gaan gedragen, omdat we iets héél goed willen doen en merken dat dit niet lukt.
Dit boek geeft antwoorden op het ‘waarom’ van onze emotionele problemen (op hoe ons brein werkt). Daarnaast laat het zien wat je kan doen om de gekleurde bril af te zetten en het heden te zien voor wat het is. Iets wat zwaar aanvoelt, kan dan lichter worden. Dát zorgt voor ontspanning en verbinding, met onszelf en de ander.
Het boek is toegankelijk geschreven. Ik raad mijn cliënten daarom aan dit boek gelijk te lezen bij de start van het PRI-traject. Het is voor veel mensen een bron van herkenning. Goed nieuws: vanaf 26 mei 2023 is het boek ook als luisterboek verkrijgbaar. Hebje vragen? Neem dan contact met me op via 06 12 93 80 43 of contact@nugezamenlijk.nl.  

Meer weten?

Kijk ook eens op de website www.prionline.nl onder bijvoorbeeld ‘PRI/Inspiratie’ naar YouTube-video’s, waarin Ingeborg Bosch uitlegt hoe vanuit PRI wordt gekeken naar angst, somberheid, stress en andere klachten. Of leer hoe je PRI kunt toepassen door de pri-online-course te doen. De online course is gewoon leuk om te bekijken, maar het ondersteunt je ook in je persoonlijk proces tijdens een PRI-traject. Je proces gaat dan sneller: het vermindert het aantal sessies en daarmee de kosten. Ander voordeel: je partner kan meekijken.

  • Meer boeken over PRI van Ingeborg Bosch:
  • Illusies, over bevrijding uit de doolhof van destructieve emoties
  • De herontdekking van het ware zelf, een zoektocht naar emotionele harmonie
  • PRI en de kunst van bewust leven
  • Onze Liefde, hoe elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken
  • De onschuldige gevangene, over opvoeden en overleven
  • Vrij van eetproblemen