Workshops Krachtig in je ouderschap

Van het ene op het andere moment kun je je een onmachtige ouder voelen. Dan wordt je plotseling boos op je kind of zijn vriendje. Ineens kun je je gespannen voelen of je ergeren. Vaak lijkt de reden snel gevonden: je baby blijft maar huilen, je kind of zijn vriendje zijn zo druk in hun spel, je dochtertje luistert niet. Maar is jouw spanning of ergernis wel in verhouding met de situatie?

Spanning, ergernis of een zwaar gevoel kunnen ons ouderschap beïnvloeden. We weten vaak niet wat we ermee aan moeten, hoe we ons ervan kunnen bevrijden. We kunnen de situatie daardoor niet empathisch en met een open hart beleven. Dat is onnodig en spijtig.

Past Reality Integration (PRI) geeft handvatten om minder belast en met meer kracht en ontspanning ouder te kunnen zijn.

Wil jij als school, kinderdagverblijf of mamacafé de workshop ‘Krachtig in je ouderschap’ aanbieden aan ouders? De workshop is laagdrempelig en verrijkend. Ik organiseer deze al voor minimaal 3 tot 6 moeders, vaders, ouders of aanstaande ouders!
Ook voor verloskundigenpraktijken is de workshop nuttig en leerzaam, bijvoorbeeld als onderdeel van Centrering Pregnancy  of Centering Parenting.